Wat is vitaliteit voor jou? …en heb jij er invloed op?

Wist je dat……..

  • De periode na de zomervakantie de beste periode is om echt te checken hoe het gaat met jou en je werk?
  • Iets nieuws alleen maar ontstaat wanneer je kunt ontspannen actief kunt zijn?
  • Rusttijd even belangrijk is als actietijd?

Herken je dat, zo na de vakantie, die eindeloze lijst met dingen die je allemaal zou willen doen om dat fijne ontspannen gevoel na de vakantie vast te houden? En die bruisende energie waar je iedereen mee aansteekt. Of dat briljante idee dat je nu toch echt gaat uitwerken en doen.

Of herken je dat helemaal niet en is het meer een berg(je) en moet je je echt weer ‘aan het werk zetten’, de gewone dingen gaan doen? En lekt de energie meer weg dan dat het bruist…..

Hoe herken jij bij jezelf of je goed in je vel zit, of dat het misschien nog wel een tandje beter kan. Vind je een 6 à 7 voldoende, of zou je willen bouwen aan ‘compensatie punten’ voor momenten dat er echte tegenslag ontstaat?

 

Wil jij
O  meer energie overhouden aan het einde van de dag?
O  Ontspannen EN actief kunnen zijn?
O  Meer kunnen genieten van de goede dingen van het leven?
O  Met meer zelfvertrouwen in het leven staan?
O  Langdurig gezond en fit blijven?
O  Weten wat goed voor jou is en wat je zelf kunt doen?

Wanneer je één of meer van deze vragen voor jezelf met ‘ja’ beantwoordt is het de moeite waard om te onderzoeken wat jou gaat helpen om een stap verder te komen.

Met de vitaliteitsscan krijg je snel en vrijblijvend een kort overzicht waar de energie voldoende is en waar het nog een tandje beter kan. Wil je meer toelichting en een uitgebreidere rapportage, neem dan contact op om een afspraak te maken.