Yura Boerma

Meer balans tussen werk, gezin en tijd voor jezelf

Je bent echt heel blij dat je moeder bent. Maar toch voelt het soms ook zwaar en voel je je verre van vitaal. Je hebt zoveel ballen in de lucht te houden, dat je je wel eens afvraagt of je het wel goed doet. Er zijn veel dingen die jouw aandacht vragen: je werk, je kinderen, je partner, je ouders, je vrienden en ga zo maar door. En als je dan om je heen kijkt, lijkt het alsof jij de enige bent die hiermee worstelt. Hoe kun je hier positieve verandering in brengen?

MAMcoach Yura

De moeders die bij mij komen voor coaching lopen hier allemaal tegenaan, dus je bent hier op het juiste adres. Ik ben MAMcoach Yura en help jou als moeder om je weer vitaal, energiek en ontspannen te voelen. Om te leven, werken en opvoeden vanuit je hart, vanuit jouw eigen balans. In de gesprekken gaan we aan de slag met verschillende stress-, energie- en keuzemanagement tools. Je onderzoekt jouw waarden, vergroot je vitaliteit en weet weer waar je je aandacht wél op wilt richten.

Wat heb jij nodig om te leven vanuit jouw eigen balans?

Ik ben balans- & wandelcoach en tijdens een coachwandeling vertel je jouw verhaal. In de natuur ontspan je en komt alles in beweging: je lichaam en je hoofd. Ik luister onbevooroordeeld naar je en stel de juiste vragen die ervoor zorgen dat jij alles op een rijtje krijgt. Er ontstaat rust en ruimte die jou laten inzien welke stappen je wilt nemen. Je hoofd wordt helder en je maakt andere, nieuwe keuzes die beter passen bij de levensfase waarin je nú zit. Jouw hoofd en hart komen in balans: je zit weer goed in je vel. Als moeder, als partner, als werknemer of ondernemer, en alle andere ‘bordjes’ die je in de lucht houdt. Een boost voor jouw vitaliteit!

Meer informatie vind je op de website van MAMcoaching