Professionals in de schijnwerpers

Heb jij plezier en succes in je leven en je werk? Of mag het er nog wel wat meer vanaf spatten? Heb je van die dagen/weken dat je naar je werk gaat omdat dat nu eenmaal moet en het geld op levert, maar dat je jezelf echt je bed uit moet trekken om in actie te komen?

Of ben je op zoek naar werk of nieuwe opdrachten en valt het nog niet altijd mee om steeds weer jezelf op te peppen en jezelf energiek en daadkrachtig neer te zetten?

Plezier en succes in je leven en je werk helpen mee om je sterk en veerkrachtig te voelen, je eigenwaarde te voelen. En het leuke is dat dit gevoel van eigenwaarde ook weer helpt wanneer het even tegenzit. Dan sta je makkelijker weer op, kijk je om je heen en ziet nieuwe mogelijkheden waar je mee aan de slag kunt. Deze veerkracht is de kern!

En hoe krijg je of onderhoud je die veerkracht? Is daar een pil voor? Wanneer je alle reclames voor vitaminepreparaten mag geloven zou je denken van wel. En zeker, het helpt wanneer je er voor zorgt dat je alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen krijgt.

Het is alleen niet het enige dat je kunt doen om je veerkracht op peil te brengen en te houden. Er is nog veel meer.

Met Heuvelrug Vitaal zijn we het steuntje in de rug voor iedere professional die woont en/of werkt op de Utrechtse Heuvelrug om met energie en veerkracht te doen wat nodig is.

Volg onze blog en je krijgt tips en informatie hoe jij jouw veerkracht en energie kunt blijven voeden en benutten.

Met vitale groet,

Professional Heuvelrug Vitaal: Hilde Gonde Mostert | PRCL, voor duurzame transitie | Ontwikkel persoonlijke kracht; maak je team krachtiger.Hildegonde