Hildegonde Mostert

Professional Heuvelrug Vitaal: Hilde Gonde Mostert | PRCL, voor duurzame transitie | Ontwikkel persoonlijke kracht; maak je team krachtiger.

Ontwikkel je persoonlijke kracht; maak je team krachtiger

Vitaliteit betekent levenskracht. De kracht om van het leven te genieten en alle uitdagingen die je op je bordje krijgt aan te kunnen. Soms gebeurt er zo veel tegelijk, thuis, op je werk, op school met de kinderen, dat je voelt dat je de grip kwijt raakt. Dat je zelf geen invloed meer lijkt te hebben. Dat gaat ten koste van jouw vitaliteit.

Ben je benieuwd hoe je eenvoudig je eigen vitaliteit kunt beïnvloeden? Waar bij jou de sleutel ligt om actie te nemen en je energiek te voelen? Ik breng samen met jou in beeld waar het goed gaat en waar je aandacht aan kunt besteden. Zowel voor jou persoonlijk als voor de teams waarin je samenwerkt.

PRCL – Hildegonde

In mijn jarenlange ervaring als personeelsadviseur, trainer en coach heb ik gezien dat mensen veel meer samen bereiken wanneer ze gebruik kunnen maken van hun eigen vitale kracht. Ik heb me er in gespecialiseerd om mensen te helpen die kracht te vinden en aan te spreken. Ik begeleid mensen zowel individueel als in teams om met meer plezier resultaten te halen, die ook op de langere termijn vol te houden zijn.

Wat is jouw sleutel voor vitaliteit?

Voorafgaand aan een eerste gesprek vul je een vragenlijst in. Die wordt gebruikt om je inzicht te geven in de verschillende mogelijkheden om je vitaliteit te beïnvloeden.

Tijdens het eerste gesprek staan vervolgens twee vragen centraal:

  • Wat is er nu voor jou belangrijk?
  • Wat ga jij in de komende week/2 weken doen om wat belangrijk is dichterbij te brengen?

Iedere reis van 1000 km begint immers met een eerste stap. Meestal zijn 2 of 3 gesprekken voldoende om te ontdekken hoe jij het vliegwiel van jouw vitaliteit het best in beweging kunt brengen en houden.
Ook kan het zijn dat er specifieke onderwerpen naar boven komen waar je verder op wilt doorwerken. Binnen Heuvelrug Vitaal zijn er vele mogelijkheden om daar mee aan de slag te gaan. Ik help je de voor jou passende vorm te vinden, zodat je er verder mee kunt.

Het is mijn droom dat we met vitale mensen in vitale teams op de Utrechtse Heuvelrug mooie dingen doen die er aan bijdragen dat dit een vitale regio is waar het fijn is om te wonen, te leven en te werken.

Meer informatie vind je op de website van PRCL, voor duurzame verandering.